NEWSROOM

« Tillbaka

100 nya Stockholmsjobb på McDonald’s

Idag besökte Centerpartiets partiledare och tillika näringsminister, Annie Lööf, samt landsbygdsminister, Eskil Erlandsson (C), McDonald’s för att lyssna på hur företaget ska använda det utrymme som momssänkningen ger. Sammantaget över hela riket räknar McDonald’s med att anställa ytterligare 600 personer under 2012 enbart tack vare momssänkningen. Som en direkt följd av momsreformen genomför McDonald’s nu en stor rekryteringsdag den 18 februari i Stockholm. Flera av McDonald’s restauranger i Stockholmsregionen går ihop för att totalt hitta 100 nya medarbetare. 
 
McDonald’s på Vasagatan i Stockholm gästades idag av ministrarna Annie Lööf (C) och Eskil Erlandsson (C). Ministrarna fick höra att McDonald’s med sina totalt 219 restauranger i Sverige redan har inlett jakten på nya medarbetare. I Stockholmsregionen är tanken att 100 nya medarbetare ska rekryteras inom kort. McDonald’s bjuder nu in kandidater till en stor rekryteringsdag som ska hållas på Stockholm Waterfront Congress Centre 18 februari.
– Som en följd av momssänkningen ser vi ett behov av att snabbt rekrytera hundratalet nya medarbetare till Stockholmsområdet. Intresset är stort för att jobba på McDonald’s, redan idag har över 1000 personer anmält sig till vår rekryteringsdag i februari, säger Raymond Mankowitz, kommunikationsdirektör på McDonald’s.
Totalt räknar McDonald’s med att anställa ytterligare 600 personer under 2012 enbart tack vare momssänkningen, varav 100 nya arbetstillfällen i Stockholmsregionen. McDonald’s har dessutom sänkt priserna på sina mest populära produkter sedan 1 januari 2012
Relaterad media
Kontakt

@mcdse