NEWSROOM

« Tillbaka

Burgare med smaker från hela världen

Från och med 21 maj och fyra veckor framåt hämtar vi inspiration från hela världen och sätter fyra helt nya, unika hamburgare på McDonald’s meny. Under smakresan besöker vi Medelhavets pärla Grekland, smakrika Mexiko, soliga Australien och sist men inte minst exotiska Sydafrika.

Först ut är Greek Tzatziki Classic som är en 150-grams burgare inspirerad av Medelhavets smaker med frisk tzatzikisås, tomat, batavia-sallad och rödlök tillsammans med ett oreganotoppat bröd.

Den 28 maj gör Mexican Salsa & Cheese entré med en touch av Mexiko. Kryddig salsasås och Sour Cream-sås tillsammans med 150 gram nötkött, emmentalerost, batavia-sallad och tomat i ett nyrostat bröd toppat med ost och chili.
Under tredje veckan, från och med 4 juni, finns Australian BBQ Supreme på menyn.

En hamburgare med smak av Australienska breddgrader. 150 gram nötkött med sötstark BBQ-sås, majonnäs, batavia-sallad, färsk lök, cheddarost och bacon, serverat i ett nyrostat bröd toppat med sesamfrön.
Sist ut under perioden, med start 11 juni, är South Africa Chakalaka.

En 150-grams hamburgare med influenser från Sydafrika med smakrik chakalakasås, tillsammans med rostad lök, sallad, tomat och chiliost i ett majstoppat bröd.

Som alternativ under hela kampanjperioden kan den som föredrar kyckling beställa Indian Chicken & Chutney. I den nya kycklingburgaren finns de indiska smakerna av lökchutney och yoghurt- & myntasås tillsammans med färsk lök och sallad i ett kryddstarkt nyrostat bröd.

Under hela smakresan finns även Tzatziki Beef McWrap kvar på menyn. Ett stort tortillabröd fyllt med kryddat kött, krispig sallad, färsk gurka och rödlöksringar, krämig tzatzikisås och ost av medelhavskaraktär.
Burgarna finns tillgängliga en vecka var med start 21 maj.

Som sommardesserter serveras McFlurry Magnum i smakerna; ClassicMandel och Brownie.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse