NEWSROOM

« Tillbaka

Efterlängtad McDonald’s app till Android gör sitt intåg!

Idag lanserar McDonald’s den av gäster efterlängtade mobilapplikationen för Android. Samtidigt passar vi på att släppa en uppdaterad version av appen för iPhone.

Vi kan helt enkelt inte låta bli att utveckla nya funktioner - för att ge våra gäster bästa möjliga mervärde när de äter hos oss. Vi vill också passa på att belöna våra lojala gäster med erbjudanden där de befinner sig och när de besöker oss. Via Facebook Connect kan alla nu checka in på någon av våra restauranger och utnyttja våra Facebook Check-in Deals-erbjudanden. Vi vill ju att våra gäster ska göra den bästa dealen hos oss! I höst kommer vi även testa olika typer av erbjudanden som kommer att finnas tillgängliga enbart för de gäster som har våra appar. Och för alla som gillar oss och vår mat finns nu möjligheten att ”gilla” oss direkt i appen.

Precis som tidigare får du hjälp att snabbt och smidigt hitta till närmaste McDonald’s-restaurang och självklart innehåller apparna både Närings- och Allergiguide. Självklart är båda apparna gratis att ladda ner.

Under augusti kommer vi att lansera ytterligare funktioner i apparna. På ett enkelt sätt kommer man kunna hitta restauranger utifrån till exempel vilka som har öppet just nu eller vilka som erbjuder lekland för barnen. På samma sätt kommer Allergiguiden att uppdateras och erbjuda en smart filtreringsfunktion så att varje gäst ska kunna känna sig trygg med att snabbt hitta rätt produkt.

Ladda ner applikation för Android här:
https://market.android.com/details?id=com.apegroup.mcdonaldssverige&feature=search_result 


Ladda ner applikation för iPhone här:
http://itunes.apple.com/se/app/mcnavigator/id322810359?mt=8

Relaterad media
Kontakt

@mcdse