NEWSROOM

« Tillbaka

Fira Kompisjul med McDonald’s!

Lagom till första advent introduceras en speciellt framtagen McWrap till årets julbord på McDonald’s. En wrap med kyckling och bacon tillsammans med den klassiska julingrediensen senap som smaksättare på såsen, något som passar bra i juletider. Utöver det serveras de populära Christmas Bacon och Big Tasty Bacon.
 
Christmas Chicken McWrap innehåller krispig panerad kyckling, bacon, krispig sallad, färsk lök, tomat, riven cheddarost och senapsmajonäs och serveras i ett tortillabröd. 
Christmas Bacon är en burgare med 150 gram nötkött, bacon, cheddarost, krispig sallad, tomat och senapsmajonnäs. Två självklara val när man vill ha smaken av en traditionell jul.
Big Tasty Bacon fortsätter serveras under hela julkampanjen!
 
Som tillbehör kan du välja mellan våra heta och knapriga kycklingvingar och Chili Cheese Tops som smälter på tungan, och avsluta med en god McFlurry Toblerone till dessert.
 
Under kampanjen har du möjlighet att fira Kompisjul genom att ge bort paket med hemliga produkter från oss till tre utvalda Facebook-vänner. Har någon av dina vänner varit extra snäll har du chansen att krydda ett av paketen med chansen att vinna en av tre splitternya Chevrolet Cruze Kombi (värde 195 900 kr).
 
Ladda ner vår mobilapp, McDonald’s Sverige och börja ge bort paket. När man får ett paket uppmanas man på Facebook att ladda ner vår app. För att öppna paketet och se vad man har fått av sin vän behöver man ta sig till någon av våra restauranger. Väl i restaurangen öppnas paketet automatiskt i mobilappen och förvandlas till en erbjudande-kupong att använda direkt i kassan.

Produkterna serveras under perioden 27/11 tom 27/12.
 
God Jul!
Relaterad media
Kontakt

@mcdse