NEWSROOM

« Tillbaka

Go & Get en finkaffe

Visste du att Sverige är ett av de länder i världen där det dricks mest kaffe? Och att McDonald’s alltid serverat kaffe av högsta kvalité, dessutom på färskmalda bönor ända sedan 2003?
Därför var det helt naturligt för oss att ta fram en alldeles egen, mörkrostad blandning på 100 procent arabica-bönor tillsammans med Löfbergs Lila. Bönorna är ekologiska och kommer från Peru och Honduras beroende på säsong, och gårdarna där bönorna odlas är certifierade av Rainforest Alliance.
 
Provsmaka gärna det nya kaffet gratis med hjälp av vår mobil-app McDonald’s Sverige. Via en karta letar man sig fram till de virtuella kaffekoppar som finns utplacerade runt om i landet, plockar upp dem med fingret på skärmen och bär dem sedan med sig in till närmaste McDonald’s restaurang. I kassan byts den virtuella kaffekoppen ut mot en valfri mellanstor kaffekopp utan kostnad.
 
I Sverige har över 70 procent av befolkningen en smart mobiltelefon. Appen McDonald’s Sverige är en av landets mest populära och har hittills laddats ner över 900 000 gånger. Den finns både för iPhone och Andriod att ladda ner kostnadsfritt från iTunes App Store och Google Play.
 
Tillsammans med det nya kaffet introduceras också en ny och ännu lyxigare kanelbulle på McDonald’s restauranger. Prova den nya kanelbullen tillsammans med en cappuccino eller latte i mellanstorlek för endast 20 kronor från den 29 oktober.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse