NEWSROOM

« Tillbaka

God Kompisjul önskar alla vi på McDonald’s!

Under julen träffar du kanske inte dina vänner så mycket som du skulle önska. Hos oss kan du alltid fira jul på ditt sätt och med dem du helst vill. Vi kallar det Kompisjul. Kom in och njut av gott sällskap och våra tre goda nyheter Christmas Bacon, Big Tasty Bacon och Chicken Tasty Bacon. Mellan den 6 och 31 december gästar de våra restauranger och sprider ett härligt ljus i vintermörkret.
 
Christmas Bacon är en blivande klassiker med 150 gram nötkött, bacon, cheddarost, och senapsmajonnäs. Ett självklart val när du vill ha smaken av en traditionell jul. Big Tasty Bacon och Chicken Tasty Bacon är precis som de låter: efterlängtade favoriter som nu är tillbaka med bacon! Som tillbehör kan du välja mellan våra heta och knapriga kycklingvingar och Chili Cheese Tops som smälter på tungan, och avsluta med en McFlurry Ballerina Pepparkaka till dessert.


Under julen kommer man även att kunna vara med och tävla om en Kompisjul på McDonald’s! Delta i Julbordsstafetten på facebook.com/mcdonaldssverige och vinn varsin meny för alla som sitter vid ditt julbord! Allt du behöver göra är att ta din plats vid ett julbord och sedan bjuda in den vän som ska sitta bredvid dig. När bordet är fullsatt så är ni med i tävlingen. Varje dag vinner de 10 snabbast fyllda julborden en Kompisjul. Du kan tävla hur många gånger du vill - det finns totalt 170 julbord att tävla om! Välkommen till McDonald’s och en riktigt god Kompisjul!
 
Relaterad media
Videos
Kontakt

@mcdse