NEWSROOM

« Tillbaka

Made in Sweden

Nu är hamburgaren som är allt annat än lagom tillbaka. Visste du att något så osvenskt som den extra stora och saftiga Big Tasty uppfanns av oss här i Sverige? Hamburgaren togs faktiskt fram genom ett initiativ att hitta något speciellt för den svenska smaken. Och vi var inte sena med att vilja ha mer kött och en smakrikare sås.
 
Big Tasty passar helt enkelt den som är riktigt hungrig och vill ha mycket smak. Sedan Big Tasty uppfanns har den gjort många kära återbesök och alltid varit lika uppskattad. Men det är inte bara vi svenskar som uppskattar hamburgaren, både brasilianare och amerikaner har den som en av sina favoriter.
Under 5 veckor, mellan 15/3 och 18/4, serveras klassikern med eller utan bacon och som Chicken Tasty med kyckling. 


Hamburgaren innehåller färskt sesambröd, krispig lök, sallad, emmentalerost och vår alldeles egna smakrika Big Tasty-sås. Och 100 % nötkött, inget annat förstås, som i alla våra burgare.
Kampanjens tillbehör består av Cream Cheese Stars fyllda med smält färskost, de friterade kycklingvingarna Hot Wings och McFlurry med smak av Oreo.

Testa hur lagom du är
Under kampanjperioden har vi ett test på Facebook där du kan jämföra hur lagom du är mot andra användare. Hur många bilder är lagom att ha, statusuppdaterar du lagom ofta och har du lagom många vänner? Är du lagom så kanske det är dags att prova något som inte är det. Varje dag får den som är mest lagom i testet en Big Tasty av Mcdonald’s.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse