NEWSROOM

« Tillbaka

McDonald’s loves New York!

Från och med den 27 augusti låter vi världens mesta storstad ge karaktär åt våra burgare. Under september kommer du kunna njuta av den populära New York Supreme, eller prova två spännande nyheter, Manhattan Chicken Club och Brooklyn Chicken McWrap. Menyerna serveras med klyftpotatis, eller pommes frites för den som föredrar det.
Till mångas lycka är några riktiga favoriter tillbaka på menyn, McFlurry Twix och McFlurry Mars, som vi toppar med en len nyhet: McFlurry Bounty. Dessutom lockar en Bounty Milkshake med choklad och kokossmak för kokosälskaren. Eftersom hösten närmar sig finns blåbär-/vaniljpajen åter på menyn.
New York Supreme är en 150g hamburgare med krämig löksås, krispig sallad, len cheddarost och bacon, i ett nyrostat bröd toppat med sesamfrön. Manhattan Chicken Club består av en grillad kycklingfilé med krämig honung- och senapsmajonnäs, färsk rödlök, krispig sallad, solmogna tomater och knaprigt bacon i ett nyrostat bröd toppat med sesam- och linfrön. Den allra senaste McWrapen i vår samling är Brooklyn Chicken McWrap, ett stort tortillabröd fyllt med krispig kyckling, krämig honung- och senapsmajonnäs, krispig sallad, rödlök, solmogen tomat och bacon.
Välkommen in!
Relaterad media
Kontakt

@mcdse