NEWSROOM

« Tillbaka

McDonald’s och The Phone House erbjuder 10 000 mobiltelefoner

Om du tycker om hamburgare och vill ha en ny mobiltelefon så kommer du att gilla den här nyheten. I februari ger McDonald’s och The Phone House bort 10 000 mobiltelefoner i samband med El Maco Fiesta-kampanjen på McDonald’s restauranger. Erbjudandet innebär att gästerna på McDonald’s får en mobiltelefon utan extra kostnad om de samlar värdemärken från fem El Nacho Grande-menyer.

I den här kampanjen samarbetar McDonald's och The Phone House, Sveriges största oberoende återförsäljarkedja inom mobiltelefoner. Det är första gången en restaurangkedja och en återförsäljarkedja arbetar tillsammans på det här sättet i Sverige.
- Vi har inte gjort något liknande tidigare på McDonald's. Om det faller väl ut kan det bli fler samarbeten i framtiden. Det känns kul att vi kan erbjuda våra trogna gäster en mobil utan extra kostnad i samband med vår El Maco-kampanj, säger Staffan Ekstam, marknadschef för McDonald's i Sverige.

- Att äta gott fem gånger och på så sätt få en mobiltelefon är oslagbart. Det här är ett helt nytt sätt för två starka varumärken att samarbeta på. Vi är väldigt nöjda med att kunna erbjuda en gratis mobiltelefon till McDonald's kunder och vi ser stor potential i den här formen av samarbeten, säger Johan Paulsen Järnliden, marknadsdirektör på The Phone House.

Erbjudandet innebär att den som köper fem El Nacho Grande-menyer på McDonald's och samlar fem värdemärken kan hämta ut en mobiltelefon gratis på The Phone House. Totalt delas 10 000 mobiltelefoner av märket Samsung C260 ut under kampanjen som startar den 27 januari och pågår till 2 mars. Erbjudandet är värt 599 kronor. Kontantkortstelefonerna är låsta till Tele2 under ett år. Sista dag att lösa in värdemärken är den 15 mars
Relaterad media
Kontakt

@mcdse