NEWSROOM

« Tillbaka

McDonald’s storsatsar med ny, bredare frukostmeny

– Våra gäster vill besöka oss vid allt fler tider på dygnet. Det har vi lyssnat på och därför dukar vi nu upp frukost med ännu mer att välja på än tidigare. En av nyheterna är äggröra med bacon och den görs på färska, svenska ekologiska ägg. Särskilt spännande är vår satsning på McGröt, våra nya frukostmackor på grovt rågbröd och yoghurt med müsli, säger John Atherton, vd för McDonald’s Sverige.

Även äggen i klassikerna McMuffin Bacon & Egg och McMuffin Sausage & Egg är svenska och ekologiska. Kaffet är gjort på färskmalda arabica-bönor, kravmärkt och från Rainforest Alliance-certifierade gårdar.
– Med denna storsatsning gör vi McDonald’s till en naturlig destination också på morgonen. Vi vet att våra gäster vill ha många alternativ att välja mellan, och McDonald’s mer än 400 menykombinationer är en viktig faktor som bidragit till de senaste årens försäljningsrekord, säger John Atherton.

Efter sex år med försäljningsrekord bedömer McDonald’s fortfarande inte marknaden som mättad. När varselvågen drar över Sverige går McDonald’s mot strömmen och företagets plan är att öppna cirka 50 nya restauranger under fem år, vilket innebär cirka 2 000 nya jobb utöver de som årligen anställs.

McDonald’s nya frukost serveras från kl. 06.00 fram till kl. 10.00 på alla morgonöppna restauranger.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse