NEWSROOM

« Tillbaka

Sven Söderbaum med familj tar över McDonald’s Eurostop i Halmstad

Sven Söderbaum med familj, som idag driver McDonald’s i Halmstad City, Falkenberg, Mellbystrand och två restauranger i Varberg, tar över McDonald’s restaurang Eurostop i Halmstad. I och med köpet driver nu Söderbaums totalt sex stycken restauranger och har cirka 350 anställda. 

Sven Söderbaum tog över sin första McDonalds-restaurang för tjugo år sedan. Hans restauranger kommer varje år att ha cirka 4 miljoner gäster.

- Det känns väldigt roligt att ha blivit tillfrågad att ta över restaurangen Eurostop i Halmstad. Tack vare läget nära E6:an och närheten till handelsområdet är restaurangen ett bra komplement till vår andra restaurang iHalmstad City, säger Sven Söderbaum, franchisetagare på McDonald’s.

Från och med mars har Sven Söderbaum med familj totalt 350 medarbetare på sina restauranger. Därmed är Söderbaums en av de största privata ungdomsarbetsgivarna i Halland och ger ungdomar den hett eftertraktade arbetslivserfarenheten.
- För många unga är McDonald’s den första kontakten med arbetsmarknaden. Att kunna erbjuda unga en första rad i CV:t samt möjlighet att växa och utvecklas är något jag brinner för, säger Sven Söderbaum.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse