NEWSROOM

« Tillbaka

Ulf Ternström satsar på ny dygnetruntöppen McDonald’s i Kållered

Entreprenören Ulf Ternström som idag äger och driver McDonald’s i Kållered, Mölndal, Frölunda McDrive, Kinna samt två restauranger i Borås, öppnar nu en helt ny restaurang i Kållered. Med den nya dygnet runt öppna restaurangen har Ulf totalt 400 medarbetare på sina sex stycken restauranger. Därmed är han en av regionens största privata ungdomsarbetsgivare. Den nya restaurangen börjar servera frukost varje dag, erbjuder laddstation för elbilar och en tvåfilig McDrive för att kunna ge ännu bättre service till de bilburna gästerna.


Ulf Ternström har varit franchisetagare inom McDonald’s sedan 1996 och hans sex olika restauranger serverar varje år totalt 2,2 miljoner gäster.

-          Det är med stor glädje jag öppnar den helt nya restaurangen i Kållered. Nu anställer jag ännu fler ungdomar vilket ger mig en bra möjlighet att fortsätta utveckla mitt företag tillsammans med mina medarbetare. Därmed stärks också de viktiga relationerna jag har genom mitt företag i både Göteborg och Sjuhäradsbygden, säger Ulf Ternström, franchisetagare för McDonald’s i Kållered, Mölndal, Frölunda McDrive, Kinna och Borås.

Ulf Ternström har rekryterat 15 nya medarbetare till den nya dygnetruntöppna Kållered-restaurangen. Från och med februari har han totalt 400 medarbetare på sina restauranger. Därmed är han en av de största privata ungdomsarbetsgivarna i närområdet och ger ungdomar den hett eftertraktade arbetslivserfarenheten, helt enkelt den första raden i CV:t.

-          Tillsammans med mina medarbetare serverar jag cirka 6 000 gäster varje dag och mitt främsta fokus är att göra varje besök på McDonald’s till en riktigt bra upplevelse. Hos oss finns det mer än 400 menykombinationer att välja mellan. Vår breda meny, matkvalitet och service är något jag vet att mina gäster uppskattar, säger Ulf Ternström.
Den nya restaurangen har nära 180 sittplatser inne och en utomhusservering. Det finns ett lekrum inne och en utelekplats. Som extra service till de bilburna gästerna finns en tvåfilig McDrive. Dessutom erbjuds elbilsburna gäster möjligheten att ladda bilens batterier under restaurangbesöket.

I samband med att den nya restaurangen öppnar i Kållered stängs den tidigare restaurangen.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse