NEWSROOM

« Tillbaka

Välkommen in på en god paus i jul!

Julen är snart här och med den kommer julstressen. Allt ska hinnas med. Så varför inte ta en välförtjänt paus på McDonald’s? I julens tecken serveras Christmas BBQ Bacon & Christmas Chicken Bacon och smakrika Smokey BBQ Beef McWrap på McDonald’s restauranger. För den som är sugen på en dessert efter maten erbjuds populära McFlurry med Toblerone, eller varför inte en god milkshake med päronsmak?
Christmas BBQ Bacon är en stor hamburgare med en rökig, pepprig majonnäs, krispiga rödlöksringar, bataviasallad, cheddarost, bacon och en härlig BBQ-glaze. Serverat i ett nyrostat bröd toppat med sesamfrön. 
 
Christmas Chicken Bacon är en krispig kycklingburgare med krämig sandwichsås, krispig sallad och bacon. Serverat i ett nyrostat bröd toppat med sesamfrön.
 
Smokey BBQ Beef McWrap serveras i ett stort tortillabröd fyllt med kryddat kött, en rökig, pepprig majonnäs, krispig sallad, tomat, cheddarost och knaprig bacon, toppat med en BBQ-glaze.
 
McFlurry Toblerone är en återkommande favorit. Vår krämiga mjukglass toppad med Tobleronechunks och chokladtopping får julklockorna att ringa.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse