NEWSROOM

« Tillbaka

Dagens Lunch på McDonald’s – endast 49 kronor

Från och med 2 januari gör det ingenting om du ”råkar” glömma din lunchlåda hemma. Då kan du passa på och komma in till McDonald’s för Dagens Lunch.  Dagens Lunch består av en McWrap inklusive dryck och valfritt tillbehör och serveras måndag till fredag mellan kl. 10:00 och 14:00  för endast 49 kr.
Varje dag serveras en av McDonald’s goda och fräscha McWraps som Dagens Lunch. Föredrar man det vegetariska alternativet Veggie McWrap går det bra att välja det alla vardagar i veckan.

Dagens Lunch:
Måndag: Grilled Chicken McWrap
Tisdag: Chicken & Bacon McWrap
Onsdag:  Grilled Chicken McWrap
Torsdag: Sweet chili Chicken McWrap
Fredag: Chicken & Bacon McWrap
Med start den 2 januari och fyra veckor framåt serveras även fyra olika kampanjburgare med fullkornsbröd för alla gäster som vill testa något nytt.

Först ut på menyn, den 2 januari, är Big Tasty Bacon Fullkorn. McDonald’s stora favorit burgare med ett smakrikt fullkornsbröd.
 
Därefter, med start 7 januari serveras till alla Bearnaisesås-älskares glädje, Big Bearnaise Fullkorn. En stor hamburgare med bearnaisesås, emmentalerost, tomat, krispig sallad och färsk lök.
 
14 januari gör Big Chili Fullkorn entré.  En stor hamburgare med het chilimajonnäs, emmentalerost, tomat, krispig sallad och färsk lök.
 
Sist ut den 21 januari, serveras Big Aioli Fullkorn. Även detta en stor hamburgare med en krämig smakrik aioli, emmentalerost, tomat, krispig sallad och färsk lök.
 
Gemensamt för dessa burgare är att de serveras i ett nyrostat fullkornsbröd. För de gäster som har en favoritburgare men ändå vill testa det nya fullkornsbrödet kommer även klassikerna McChicken och McFeast erbjudas med fullkornsbröd.
 
Som dessert under kampanjen erbjuds McFlurry Toblerone.
Relaterad media
Bilder
Videos
Kontakt

@mcdse