NEWSROOM

« Tillbaka

El Maco är tillbaco!

Nu är en av McDonald’s mest efterlängtade burgare, El Maco Grande tillbaka.
 
Den heta burgaren med salsa och Sourcream & chive-sås behöver ingen närmare presentation, och är den här gången tillbaka på menyn tillsammans med kycklingburgaren Chicken El Maco och McWrap-favoriten El Wrappo. Skakpåsen med McDonald’s goda El Maco-krydda till pommes fritesen är naturligtvis tillbaka.
 
Både El Maco och Chicken El Maco innehåller förutom salsa och Sourcream & chive-sås krispig sallad, solmogen tomat och cheddarost som serveras i ett nyrostat bröd med sesamfrön.
 
El Wrappo består av grillad kyckling, krispig sallad, solmogen tomat samt cheddarost och serveras tillsammans med salsa och Sourcream & chive-sås i ett tortilla bröd.
 
Nytt för i år är att gäster kan välja att göra sin meny Mucho Grande*, vilket innebär att man utöver en större storlek på dryck och pommes frites även får Chili Cheese Tops och valfri dipsås till sin meny.
 
Som sommardesserter serveras McFlurry Ballerina, krämig vaniljglass blandat med kakbitar och nougatsås, och McFlurry Singoalla som innehåller krämig vaniljglass, kakbitar och hallontopping.
 
 
 
 
 
*Mucho Grande menyer gäller samtliga menyer från 56 kr.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse