NEWSROOM

« Tillbaka

Fira in 2015 tillsammans med El Maco

Redan den 29 december börjar vi fira in det nya året när McDonald’s mest efterlängtade burgare, El Maco Grande är tillbaka.
 
Den heta burgaren med salsa och Sourcream & chive-sås behöver ingen närmare presentation, och är den här gången på menyn tillsammans med kycklingburgaren Chicken El Maco och McWrap-favoriten El Wrappo. Skakpåsen med McDonald’s goda El Maco-krydda till pommes fritesen är naturligtvis också tillbaka.
 
Både El Maco och Chicken El Maco innehåller förutom salsa och Sourcream & chive-sås, krispig sallad, solmogen tomat och cheddarost som serveras i ett nyrostat bröd med sesamfrön.
 
El Wrappo består av grillad kyckling, krispig sallad, solmogen tomat samt cheddarost och serveras tillsammans med salsa och Sourcream & chive-sås i ett tortilla bröd.
 
För den hungrige finns möjligheten att göra sin meny Mucho Grande*. Det innebär att man utöver en större storlek på dryck och pommes frites även får Chili Cheese Tops och valfri dipsås till sin meny.
 
Till dessert serveras fortsättningsvis även McFlurry Daim Deluxe, krämig vaniljglass med krossad Daim och kolasås samt paj med hallonfyllning.

 
*Mucho Grande menyer gäller samtliga menyer från 56 kr.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse