NEWSROOM

« Tillbaka

Fruktsallad är en av nyheterna när McDonald’s dukar upp vårens frukostbord

En riktigt bra frukost sägs vara det bästa sättet att få en god start på dagen. Det tog McDonald’s fasta på förra året när frukostmenyn gjordes ännu bredare och ännu godare. Nu fortsätter satsningen med flera frukostnyheter.
 
Klassikerna som havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk, äggröra med bacon, vaniljyoghurt med müsli, croissant och grova frukostmackor får sällskap av bland annat en helt ny fräsch fruktsallad med en härlig blandning av frukter så som honungsmelon, cantaloupmelon, ananas, äpplen och blåbär. Till många gästers glädje gör även McToast Classic med emmentalerost och skinka samt Frukostmackan med kalkon och cream cheese comeback på menyn.
 
Kaffet är gjort på färskmalda arabica-bönor, ekologiskt och från Rainforest Alliance-certifierade gårdar. All mjölk på McDonald’s är också ekologisk. Klassikerna McMuffin Bacon & Egg och McMuffin Sausage & Egg är gjorda på svenska färska ägg.
 
Med ännu bredare frukostmeny får gästerna många anledningar att besöka någon av McDonald’s restauranger redan under morgontimmarna. McDonald’s frukost serveras från kl. 06.00 fram till kl. 10.00 på alla morgonöppna restauranger.

Vill du veta mer om McDonald's frukostsortiment kontakta McDonald's presstjänst.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse