NEWSROOM

« Tillbaka

I år blir det en riktigt god jul på McDonald’s

Nu är det snart jul igen och så även på McDonald’s. Från den 2 december serveras de juliga och goda burgarna Christmas Cheese, Holiday Chicken och Santa’s Tasty McWrap på McDonald’s restauranger i Sverige.
 
Christmas Cheese består av 150 gram nötkött, krämig chevrésås, rostad lök, solmogen tomat, emmentaler- och goudaost som serveras i ett rostat ciabattabröd toppat med chili och ost.

Kycklingburgaren Holiday Chicken innehåller en krämig sås med rökig smak, krispig sallad, solmogen tomat och emmentalerost, allt i ett rostat bröd.

Santa’s Tasty McWrap består av krispig smakrik kyckling, krämig sås med rökig smak, krispig sallad, solmogen tomat och emmentalerost, serverat i ett tortillabröd.

Som dessert serveras under samma period McFlurry Daim Deluxe, krämig vaniljglass blandad med daimbitar och kolasås. Skogsbärspaj finns också som dessert under perioden.
 
Vad vore en riktig jul utan en julkalender? Redan den första december tjuvstartar McDonald’s julfirande med en digital julkalender i McDonald’s Sverige-appen, som finns för iPhone, Android och Windows Phone. Som i alla klassiska julkalendrar kan McDonald’s appanvändare öppna en ny lucka varje dag fram till julafton. Bakom varje lucka bjuds gästen på en produkt på McDonald’s restauranger i form av en kupong, som de kan lösa in fram till kl. 24.00 samma dygn.
 
Utöver detta går det att tävla med ett julrim i appen, där man bland annat har möjlighet att vinna Sony Playstation 4 och valfri dryck från Coca-Cola.

Välkommen in till en riktigt god jul!

Relaterad media
Kontakt

@mcdse