NEWSROOM

« Tillbaka

McDonald´s lanserar ny app för Windows Phone 8

Nu lanserar McDonald´s en ny app för Windows-baserade smarta telefoner. Med appen kan gäster till exempel hitta närmaste restaurang, ta del av kampanjer och erbjudanden, läsa om produkter och se öppettider. Bakom design och app-utvecklingen står den digitala byrån Apegroup.I dag har var sjätte smart telefon en app från McDonald´s nedladdad vilket gör den till en av Sveriges mest nedladdade appar. McDonald´s har dagligen omkring 435 000 gäster på cirka 220 restauranger med gratis wifi runt om i landet.
 
Mobilen är en viktig kanal för oss men framförallt så uppskattar våra gäster vår app. Vi ser Windows Phone 8 som en mycket spännande plattform där mycket kommer att hända de närmaste åren, så det var en självklarhet för oss att ta det här steget, säger Kajsa Dahlberg, Head of Media & Digital på McDonald´s.
 
Den nya appen blir McDonald´s första Windows-baserade app.

I förra veckan presenterade vi Windows Phone 8.1 och att vi nu har över 245 000 appar i Windows Phone Store. Att McDonalds satsar på Windows Phone 8 är glädjande då det stärker vårt utbud och fortsätter bygga momentum för våra telefoner, säger Anna Ström, Affärsområdeschef Windows Phone.
 
I McDonald´s-appen som finns i Windows Phone Store kan man bland annat:
  • Ta del av McDonalds senaste erbjudanden och kampanjer
  • Läsa om McDonalds produkter, näringsinnehåll och filtrera på allergener
  • Hitta närmaste restaurang samt filtrera restauranger via textsök eller karta
  • Se restaurangernas öppettider och hur man enklast hittar dit
  • Skapa ett konto för att använda kuponger på restaurangerna och få extraerbjudanden
  • Skanna in koder för kaffet man köper - när man köpt fyra får man den femte på köpet
Relaterad media
Bilder
Kontakt

@mcdse