NEWSROOM

« Tillbaka

Olympiska Spelen på McDonald’s

Med start den sjunde februari riktas världens blickar mot de Olympiska Spelen som i år går av stapeln i Sotji. Då samlas 3 500 av världens bästa idrottare som sedan länge legat i hårdträning och kommer under 16 dagar att göra upp om inte mindre än 294 medaljer.
 
För alla sportintresserade finns möjlighet att se sändningar från OS inne på McDonald’s restauranger mellan kl 06-22 varje dag. Sändningarna visas i samarbete med Viaplay.
 
På McDonald’s tjuvstartar de Olympiska Spelen redan den 24 januari i form av två olika varianter av den populära burgaren Quarter Pounder Cheese, närmare bestämt Dubbel QP och QP BLT.
Under samma period kommer även kycklingburgaren Manhattan Chicken Club samt Brooklyn Chicken McWrap serveras.
Dessutom finns desserter i form av McFlurry med smakerna Marabou Mjölkchoklad, Marabou Daim samt Marabou Oreo.
·         QP BLT är en QP-burgare med ketchup, McFeast-sås, färsk rödlök, bataviasallad, tomat, cheddarost och bacon serverat i ett QP-bröd.
·         Dubbel QP är precis som det låter en större QP med extra kött.
·         Manhattan Chicken Club är en kycklingburgare med honungs- och senapmajonnäs, färsk lök, krispig sallad, tomat och bacon.
·         Brooklyn Chicken McWrap innehåller honungs- och senapmajonnäs, krispig sallad, färsk lök, tomat, bacon och Chicken Selects serverat i ett tortillabröd.
Kampanjen pågår mellan 28 januari till 24 februari.
Välkommen in!
Relaterad media
Kontakt

@mcdse