NEWSROOM

« Tillbaka

Sommarsvalkande Smoothies från McDonald’s

Sommar, sol och Iced Smoothies från McDonald’s! Svalka dig i sommar med uppfriskande smoothies som introduceras på McDonald’s meny. De fruktiga nyheterna finns i smakkombinationerna jordgubb/banan och mango/ ananas, båda blandade med is och yoghurt. Iced Smoothies passar lika bra som dryck till maten, som efterrätt, fika och mellanmål.

Iced Smoothies finns i två storlekar, liten (300 ml) och stor (400 ml) och rekommenderat pris är 22 respektive 25 kronor. Dryckerna har redan haft smygpremiär på ett antal utvalda restauranger men med början från den 6 maj kommer de att säljas som en del av det ordinarie sortimentet.
 
Den 6 maj lanseras även två nya matigare sallader på McDonald’s; Caesarsallad med kyckling och Kycklingsallad med pasta och pesto.
 
  • Caesarsalladen innehåller grillad kyckling, Grana Padano-ost och brödkrutoner tillsammans med salladsblandning med roman-, frisée- och rosésallad samt juliennemix med gul och orange morot, rättika samt rödbeta. Serveras med en krämig Caesardressing.
  • Kycklingsalladen med pasta och pesto innehåller grillad kyckling, mozzarella ost, soltorkade tomater, pasta och basilika dressing samt en salladsblandning bestående av roman-, frisée- och rosésallad tillsammans med juliennemixen.
 
Just nu serveras även Chicken Bacon Melt, en kycklingburgare med krämig ostsås, krispig sallad, emmentalerost och bacon. Och Sweet Bacon BBQ McWrap är ett stort tortillabröd fyllt med krispig kyckling, Sweet Chili-sås, BBQ-sås, krispig sallad, tomat, rostad lök och emmentalerost.
 
Bland desserterna fortsätter favoriterna; McFlurry Marängswiss Original och McFlurry Marängswiss Jordgubb. Båda med krämig vaniljglass och maränger toppad med banan/choklad- eller jordgubbstopping.
Relaterad media
Bilder
Videos
Kontakt

@mcdse