NEWSROOM

« Tillbaka

En riktig god jul på McDonald’s!

Från och med första december ger vi våra gäster en efterlängtad julklapp. Då är äntligen favoriterna Bacon Clubhouse och Big Tasty tillbaka på våra restauranger.
 
Bacon Clubhouse, vår första gourmetburgare är nu tillbaka på menyn.
Beef Bacon Clubhouse innehåller 113 gram 100 % nötkött, inget annat, precis som i alla våra hamburgare. Tre skivor lättrökt bacon och rikligt med fräscha grönsaker så som mild rödlök tillsammans med krispig bataviasallad och två solmogna tomatskivor. Allt serverat i ett luftigt, smakrikt hamburgerbröd och finns även med krispig kyckling.
Big Tasty är mångas favoritburgare och behöver inte någon närmare presentation. En 150 gramsburgare med rökig sås, färsk lök, krispig sallad, solmogna tomatskivor och emmentalerost.
 
Till dessert erbjuds nyheten McFlurry Japp och McFlurry Oreo. McFlurry består av krämig vaniljglass som blandas med bitar och topping av Marabou Japp eller bitar av Oreo.
 
Under våra frukosttimmar introduceras även två nya fräscha bagels med en smakrik mix av lin-, solros- och vallmofrön.  De kommer i två olika smaker. En klassisk med Philadelphiaost, kalkon och sallad och en lite matigare med äggröra, ost och bacon.
 
Alla McDonald’s Sverige appanvändare kommer under perioden 1-28 december dagligen förses med förmånliga erbjudanden. I appen kan man dessutom hylla hamburgarnas hamburgare; Big Mac och ha chans att bland annat vinna unika Big Mac-mönstrade soffor.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse