NEWSROOM

« Tillbaka

Magnus Larsson öppnar ny dygnetruntöppen McDonald’s i Visby

Magnus Larsson som driver McDonald’s i Visby på Östercentrum öppnar nu en helt ny Visby-restaurang på handelsplats Stenhuggaren. Den nya restaurangen öppnar och kommer från start hålla öppet dygnet på helgerna och under stora delar av sommaren. Efter sommaren fortsätter öppettiderna dygnet runt på helger och på vardagar mellan 06-24. Restaurangen serverar frukost alla dagar mellan klockan 06-10 och erbjuder även en tvåfilig McDrive.


Magnus Larsson firar i år sitt 30 årsjubileum som anställd på McDonald’s. Han började den 6 april 1985 som medarbetar på Avenyn i Göteborg. Han har varit franchisetagare inom McDonald’s sedan 2008.

– Jag är stolt över att nu öppna min helt nya restaurang, och att vi nu har två restauranger på Gotland. Jag arbetar för att skapa bättre förutsättningar för hela näringslivet på Gotland, och att nu själv kunna växa med en ny året-runt verksamhet är en spännande utmaning. Att anställa fler människor är en viktig drivkraft för hela ön och det känns fantastiskt att jag nu dubblar min personalstyrka, säger Magnus Larsson franchisetagare för McDonald’s i Visby Östercentrum och nya Gotland McDrive vid Stenhuggaren.  

Magnus Larsson har i dagsläget rekryterat ca 25 nya medarbetare till den dygnetrunt-öppna Visby-restaurangen. Och till sommaren finns det över 100 medarbetare på de båda restaurangera. Därmed är McDonald’s en av de största privata ungdomsarbets-givarna i Visby med omnejd.

– Att tillsammans med mina medarbetare få servera tusentals gäster varje dag är mitt främsta fokus. Vi fokuserar helt och fullt på att ge våra gäster snabb service, hög kvalitet och vi arbetar för att varje besök på McDonald’s ska vara en riktigt bra upplevelse, säger Magnus Larsson.

Den nya restaurangen har nästan 120 sittplatser inne, en stor uteservering med ytterligare 100 sittplatser och lekplats både ute och inne. Det finns snabbt och kostnadsfritt WiFi och som extra service till de bilburna gästerna finns en tvåfilig McDrive. Dessutom kommer elbilsburna gäster erbjudas möjligheten att snabbladda bilens batterier under restaurangbesöket. Så i samband med detta invigs Gotlands första snabbladdare för elbilar.

Gotland McDrive är en av Sveriges modernaste och har ett helt nytt system för att ge gästerna ännu bättre service, och som bara finns på ett fåtal restauranger i Sverige. Gästerna får möjlighet att själva göra sin beställning vid skärmar och betala för att sedan hämta beställningen i kassan.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse