NEWSROOM

« Tillbaka

Ny McDonald’s-restaurang i Löddeköpinge

Idag öppnar McDonald’s en helt ny restaurang i Löddeköpinge, vid Center Syd. Den nya restaurangen kommer hålla öppet klockan 06-01 alla dagar och frukost serveras varje dag klockan 06-10. För att bättre kunna serva bilburna gäster finns en McDrive.

Benedikte Holmberg kommer driva den helt nya restaurangen i Löddeköpinge, vid Center Syds
ingång 1. Hon driver totalt 18 McDonald’s-restauranger i Skåne och tog över sin första restaurang 2002.

– Jag är stolt över att nu öppna en helt ny restaurang. Jag arbetar för att mina medarbetare ska kunna växa med uppgifterna och tillsammans med mig bygga upp och utveckla verksamheten. Att anställa fler människor är en viktig drivkraft för mig och det känns fantastiskt att kunna serva ännu fler gäster, säger Benedikte Holmberg franchisetagare för McDonald’s i Löddeköpinge vid Center Syd och sammanlagt 18 restauranger i Skåne.  

Benedikte Holmberg har rekryterat 12 nya medarbetare till Löddeköpinge-restaurangen som därmed har ca 52 medarbetare. Och inför sommaren finns det totalt omkring 1000 medarbetare på de 18 restaurangerna, varav 100 medarbetare rekryterats särskilt för att kunna serva gästerna bättre under sommarmånaderna.  Därmed är McDonald’s och Benedikte en av de största privata ungdomsarbets-givarna i regionen.

Den nya restaurangen har omkring 145 sittplatser inne, en uteservering med ytterligare 40 sittplatser. Det finns snabbt och kostnadsfritt WiFi och som extra service till de bilburna gästerna finns en McDrive. Dessutom kommer elbilsburna gäster erbjudas möjligheten att ladda bilens batterier under restaurangbesöket.

Restaurangen i Löddeköpinge är en av Sveriges modernaste och har ett helt nytt system för att ge gästerna ännu bättre service, och som bara finns på ett fåtal restauranger i Sverige. Gästerna får möjlighet att själva göra sin beställning vid skärmar och betala för att sedan hämta beställningen i kassan. Naturligtvis går det bra att beställa i kassan som vanligt.
Den tidigare restaurangen i Löddeköpinge kommer att stängas när den nya har öppnat.

Relaterad media
Kontakt

@mcdse