NEWSROOM

« Tillbaka

Sommarkollektion lanseras i Big Mac Shop

McDonald’s Sverige öppnade i våras en butik med Big Mac-produkter och den blev en stor internationell succé. Nu släpps en ny kollektion som gör det möjligt att möta sommaren med stil. Sommarkollektionen med den ikoniska Big Mac-hamburgaren som mönster består av Big Mac Sovsäck och Big Mac Surf Shorts.
BigMacShop.se blev på kort tid en stor succé världen över med besökare från 153 länder den första veckan. För att bygga vidare på det stora intresset lanseras helt nya produkter under sommaren.
– Vi vet att Big Mac har många fans och att det är världens mest sålda hamburgare. Vi blev ändå glatt överraskade av det stora intresset från hela världen. Lagom till sommaren lanserar vi därför en ny kollektion med Big Mac-produkter som passar såväl på landet som i staden eller under festivaler. Under sommaren serverar vi också en större variant av Big Mac på våra restauranger, säger Petra Dahlman, senior marknadschef på McDonald’s Sverige.
Förutom sommarkollektionen med Big Mac Sovsäck och Big Mac Surf Shorts går det nu att beställa de produkter som lanserades i våras, Big Mac Regnjacka, Big Mac Underställ, Big Mac Gummistövlar, Big Mac Hundkläder, Big Mac Fondtapet och Big Mac Sängkläder i Big Mac Shop. Besök bigmacshop.se för beställning och leveranstider. 
Köper du Big Mac Shop-produkter går överskottet till Ronald McDonald Barnfond och fondens arbete med Ronald McDonald Hus. Ett hemlikt boende för svårt sjuka barn och deras familjer nära specialistsjukhusen i Sverige.
 
Pressbilder
Nya bilder för nedladdning finns på Flickr
För mer information, kontakta:
Big Mac-produkterna får nu ett eget showroom för att visa upp hela kollektionen och göra det möjligt för medier att låna produkterna från Bigmacshop.se.
Mejla media@bigmacshop.se för att boka tid.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse