NEWSROOM

« Tillbaka

Jureskog New York är tillbaka med ännu mer äkta tryffelmajonnäs

Jureskog New York är tillbaka och nu med ännu mer av den goda tryffelmajonnäsen. Jureskog New York serverades första gången i våras och blev snabbt en favorit hos många gäster. Nu har vi vidareutvecklat receptet och tillsatt äkta tryffel i majonnäsen och samtidigt ökat på mängden majonnäs i burgaren. Vi tycker själva att tryffelmajon är så god att vi har tagit fram en tryffeldipp. Om du inte har möjlighet att besöka oss så kan du prova att göra dippen själv.
 
Recept på Jureskogs och McDonald’s tryffelmajonnäs
2 dl solrosolja
2 tsk vitvinsvinäger
2 st äggulor
1 krm finhackad vitlök
½ krm socker
Färsk tryffel. 
Salt
Svartpeppar
Tryffelolja 
 
Gör så här:
1. Vispa äggulor med elvisp och droppa sakta i solrosolja.
2. Blanda i vitvinsvinäger, finhackad vitlök och socker. Smaka av med salt och svartpeppar. Hyvla i tryffeln i majjon och låt stå en stund för att den ska dra åt sig smaken från tryffeln.
3. Smaka av med tryffelolja.
4. Ät din tryffelmajonnäs direkt, med pommes, burgare eller annat gott tillbehör.
 
Hoppas det smakar!
Relaterad media
Kontakt

@mcdse