NEWSROOM

« Tillbaka

Ny dygnet-runt-öppen McDonald’s i Kungälv

Anders Höweler som driver McDonald’s i Kungälv öppnade den 25 november en helt ny restaurang i Kongahälla. Restaurangen har ny design, fler sittplatser, ett aktivitetsrum med klätterlek för barn och en uteservering. Det finns kostnadsfritt snabbt trådlöst internet, laddningsmöjligheter för telefoner och som extra service till de bilburna gästerna finns en tvåfilig McDrive.
 
Nya Kungälv McDrive har ett helt nytt beställningssystem för att ge gästerna ännu bättre service. Gästerna kan beställa och betala vid skärmar för att sedan hämta den nylagade maten i kassan. Det nya moderna köket ger både bättre arbetsytor för fler personer, förbättrad ergonomi och automatisk drickapåfyllning vid beställning.
 
– Jag är stolt över att vi nu har Sveriges modernaste McDonald’s-restaurang i Kungälv. Tillsammans med mina medarbetare jobbar jag för att ge våra gäster en härlig restaurangupplevelse. Att anställa fler människor är viktigt både för mig och Kungälv, säger Anders Höweler, franchisetagare för McDonald’s i Kungälv. 
 
20 nya medarbetare har rekryterats till den nya dygnetrunt-öppna restaurangen som nu har 70-75 anställda i Kungälv. Och till sommaren finns det närmare 100 medarbetare på restaurangen. Därmed är McDonald’s en av de största privata ungdomsarbetsgivarna i Kungälv med omnejd.
 
Elbilsburna gäster erbjuds möjligheten att snabbladda bilens batterier under restaurangbesöket. Snabbladdaren kommer att kopplas in till våren när andra närliggande byggprojekt blir mer färdiga. Kommunen förbereder också ett 70-tal parkeringsplatser i direkt anslutning till den nya restaurangen.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse