NEWSROOM

« Tillbaka

2017-07-05 Utmana vännerna i Beatquiz i sommar och tävla om grymma musikpriser

Nu är BeatQuizSommar på Donken igång – sommarens stora musiktävling på McDonald’s. Under fem veckor tävlar McDonald’s varje dag ut nya unika priser – allt från konsertbiljetter, signerade skivor och hörlurar från Urbanista till meet and greets med kända artister, Samir & Victors crew bomber jacket, ett skype-call med Anton, och mycket mer. Tävlingen pågår mellan 3 juli-6 augusti.

Musikquizet BeatQuiz är ett spel i McDonald’s app som i realtid genererar frågor baserade på musiken som spelas i restaurangerna. Spelet lanserades på McDonald’s restauranger i april och har varit en succé sedan start.

– Med BeatQuizSommar På Donken får våra gäster inte bara möjligheten att tävla mot varandra, utan även om spännande och unika priser. Varje dag. Ett av sommarens stora priser är Bruno Mars signerade gitarr, men det finns många priser i potten för alla musikälskare, säger Ulf Persson, chef för digitala kundupplevelser på McDonald’s Sverige.

Gäster kan tävla genom att använda sin smartphone och McDonald’s app. Den spelare som har den högsta poängen vid midnatt tar hem dagens vinst. Information om alla vinster finns i McDonald’s app.

BeatQuiz är ett musikquiz som i realtid genererar frågor baserade på musiken som spelas på McDonald’s restauranger.
BeatQuiz kan spelas på McDonald’s restauranger. Spelet är integrerat i McDonald’s Sveriges app för iOS- och Android. Appen är givetvis gratis och finns där man vanligen laddar ned appar.
 
Pressbilder:
Bilder för nedladdning finns på Flickr
 
Läs mer:
http://www.mcdonalds.se/se/pa-mcdonalds/beatquiz.html

 

Relaterad media
Kontakt

@mcdse