NEWSROOM

« Tillbaka

El Maco-trio med vegetariskt, kött och kyckling

Succén El Maco med nötkött, kyckling respektive bönburgare introducerades för första gången för ett år sedan och blev snabbt mycket uppskattade av våra gäster. El Maco har länge varit en gästfavorit på menyn och med en vegetarisk och en kyckling El Maco finns det verkligen något för alla!
 
El Maco-trion serveras med krispig sallad, cheddarsmältost, tomat och två goda såser: en het salsasås och en krämig Sour Cream & Chive-sås med gräddfil och gräslök. Deluxo El Maco består även av 100 % nötkött som steks och kryddas med salt och peppar. El Vego serveras med en bönburgare gjord på canellinibönor, kidneybönor, lök, morötter och grön paprika. Chicken Legendo består av kycklingfilé som friteras krispig.
 
– El Maco är en återkommande favorit på menyn som ofta efterfrågas av våra gäster. Sedan förra året serveras den med nötkött, vegetariskt och kyckling, vilket gör att det finns El Maco alternativ för alla våra gäster, säger Staffan Ekstam, Head of Menu and Innovation and Food Team, McDonald’s Sverige.
 
Deluxo El Maco, Chicken Legendo och El Vego finns på McDonald’s alla restauranger i Sverige från om med den 8 augusti till och med den 11 september.
Relaterad media
Bilder
Kontakt

@mcdse