NEWSROOM

« Tillbaka

McDonald’s medarbetaren Hannah bygger Jureskog El Paso i vår senaste reklamfilm

Nu kommer vårens tredje och sista Johan Jureskog burgare på McDonald’s meny – Jureskog El Paso. Den har, precis som de tidigare två nya burgarna, tagits fram med inspiration från Johans resa i USA under inspelningen av Världens Bästa Burgare säsong 2.

Den här gången bygger Johan Jureskog burgarna tillsammans med våra medarbetare i reklamfilmerna. Nu är det dags för film nummer tre med Hannah Andersson från McDonald’s Mora som tillsammans med Johan Jureskog bygger vår nya burgare Jureskog El Paso.


- Det var lite nervöst att bygga en burgare framför kameran men det gick jättebra. Alla som var med var så otroligt proffsiga, vilket gjorde det lättare. Det var jättekul att få vara med om detta och det var häftigt att se vad som händer bakom kameran, säger Hannah.
 
Hanna har arbetat på McDonald’s i åtta år och hunnit med att arbeta på ett flertal olika McDonald’s restauranger. Nu är Hannah restaurangchef på McDonald’s i Mora.

- McDonald’s är en stor del av mitt liv och min vardag, jag älskar att jobba här! Då man hela tiden ställs inför nya utmaningar och problem så blir det aldrig tråkigt att jobba. Sen är det såklart kul att jag får jobba tillsammans med mina vänner, säger Hannah.

Namn: Hannah Andersson
Ålder: 24 år
Restaurang/ort: Mora
Franchisetagare: Claes-Göran Jönsson
Roll på restaurangen: Restaurangchef
Favoritburgare: Nya Jureskog El Paso så klart
Relaterad media
Kontakt

@mcdse