NEWSROOM

« Tillbaka

Medarbetare Ann-Christin bygger Jureskog New Orleans i McDonald’s senaste reklamfilm

Nu är Johan Jureskog är tillbaka på McDonald’s meny. De nya burgarna har tagits fram med inspiration från Johans resa i USA under inspelningen av Världens Bästa Burgare säsong 2.

Den här gången bygger Johan Jureskog burgarna tillsammans med våra medarbetare i reklamfilmerna. Först ut är Ann-Christin Nilsson från McDonald’s i Karlstad som tillsammans med Johan Jureskog bygger vår nya burgare Jureskog New Orleans.

- Det känns fantastiskt roligt att få visa upp hur jag bygger Jureskog New Orleans-burgaren för så många människor. Sedan var det väldigt spännande att se hur en reklamfilm spelas in och samtidigt se hur allt fungerar under en inspelning bakom kulisserna. Det är så mycket mer jobb än vad man kan tro under en sådan här dag. Ett minne för livet helt enkelt, säger Ann-Christin.
 
Ann-Christin har arbetat på McDonald’s Våxnäs i Karlstad sedan 1993. McDonald’s är Ann-Christins första arbetsplats efter gymnasiet, då hon började på restaurangen för att då ha råd att betala sin motorcykel och sedan dess har hon blivit kvar. Under åren har Ann-Christin genomgått McDonald’s interna utbildningsprogram och arbetar idag som första assistent, restaurangchefens högra hand.

- McDonald’s har lärt mig att inte vara rädd för att ta kontakt med människor, man får göra misstag. Att alltid lyssna på andra människor och inte ha förutfattade meningar om dem. Jag har blivit stark som individ och mer stresstålig. Jag har lärt mig att våga ta svåra beslut, säger Ann-Christin.

Namn: Ann-Christin Nilsson
Ålder: 43 år
Restaurang/ort: Våxnäs, Karlstad
Franchisetagare: Patrik Hjelte
Roll på restaurangen: Första assistent
Favoritburgare: Nya Jureskog New Orleans, och dubbel cheeseburgare
Relaterad media
Kontakt

@mcdse