NEWSROOM

« Tillbaka

Medarbetaren Ömer bygger Jureskog Memphis i McDonald’s senaste reklamfilm

Nu serveras Johan Jureskogs nya burgare Jureskog Memphis på McDonald’s meny. Den har precis som de andra två nya burgarna har tagits fram med inspiration från Johans resa i USA under inspelningen av Världens Bästa Burgare säsong 2.

Den här gången bygger Johan Jureskog burgarna tillsammans med våra medarbetare i reklamfilmerna. Nu är det dags för film nummer två med Ömer Akalp från McDonald’s i Åkersberga som tillsammans med Johan Jureskog bygger nya burgaren Jureskog Memphis.

- Det känns jättekul att då visa upp hantverket med att bygga burgare som vi gör på McDonald’s varje dag. Jag tycker det är fantastiskt roligt att få vara med i McDonald’s reklam film och har spelat in åtta filmer tidigare, men såklart extra kul att få göra det tillsammans med Johan Jureskog, säger Ömer.
 
Ömer har arbetat på McDonald’s Åkersberga utanför Stockholm sedan 2011. McDonald’s är Ömers första arbetsplats efter att han kom till Sverige för sex år sedan.

- McDonald’s har lärt mig otroligt mycket, som att hantera stress och samarbeta med olika typer av människor. Man får verkligen möjlighet att utvecklas på McDonald’s och det finns flera internutbildningar. På sikt vill jag öppna egen restaurang och för mig känns McDonald’s som rätt plats att utveckla rätt färdigheter för detta, säger Ömer.

Namn: Ömer Aklap
Ålder: 32 år
Restaurang/ort: Åkersberga
Franchisetagare: Roland Edin
Roll på restaurangen: Restaurangchef
Favoritburgare: Nya Jureskog Memphis och Big Mac
Relaterad media
Kontakt

@mcdse