NEWSROOM

« Tillbaka

Nu öppnar McDonald’s nya restaurang vid Ubbarpsmotet i Ulricehamn

Carina Wilhelmsson som driver sex McDonald’s- restauranger i Västergötland, öppnar idag en helt ny restaurang vid Ubbarps trafikplats i Ulricehamn. Den nya restaurangen kommer att vara öppen dygnet runt och har McDonald’s nya produktionssystem där varje hamburgare lagas direkt på beställning.

Carina Wilhelmsson har varit franchisetagare på McDonald’s sedan 1999 och driver sen tidigare sex McDonald’s restauranger i Lidköping, Skövde, Mariestad, Skara och Falköping.

– Jag är stolt över att nu öppna en helt ny restaurang i Ulricehamn, en helt ny McDonald’s-ort och restaurangens läge är perfekt utmed vägen, säger Carina Wilhelmsson.

Carina Wilhelmsson har rekryterat cirka 50 nya medarbetare till restaurangen i Ulricehamn.

– Intresset för att arbeta på den nya restaurangen har varit mycket stort och vi har samarbetat med arbetsförmedlingen i Ulricehamn för att rekrytera medarbetare. Mitt främsta fokus kommer vara att tillsammans med mina medarbetare se till att varje besök på McDonald’s blir en riktigt bra upplevelse för våra gäster, säger Carina Wilhelmsson.

Restaurangen i Ulricehamn är en av Sveriges modernaste och har McDonald’s nya produktionssystem för att ge gästerna ännu bättre burgare och ännu bättre service.

– Med vårt nya system tillagar vi varje hamburgare på beställning och gästerna kan välja mellan att komponera sin meny i lugn och ro vid våra beställningsskärmar eller att beställa som vanligt i kassan. Gästerna uppskattar det nya systemet och det ger oss ökad flexibilitet för att möta gästernas förväntningar både idag och i framtiden, berättar Carina Wilhelmsson.

Den nya restaurangen har 99 sittplatser inne, en stor uteservering med ytterligare 80 sittplatser och för små gäster finns en lekplats inomhus. Det finns snabbt och kostnadsfritt WiFi. Dessutom kan elbilsburna gäster snabbladda bilens batterier under restaurangbesöket.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse