NEWSROOM

« Tillbaka

Patrik Hjelte är Årets Franchisetagare 2017

I konkurrens med över 30 000 andra svenska franchisetagare tilldelades Patrik Hjelte under lördagen priset Årets Franchisetagare vid den årliga Frannygalan som anordnas av Svensk Franchise.
 
Patrik fick motta priset med motiveringen:
Årets vinnare har gått den långa vägen från sommarjobb till eget företag. Han driver nu en mycket framgångsrik verksamhet som han bygger på bra team-anda och många tävlingar för personalen. Med stark vilja, strategiskt tänkande och uthålligt arbete har denna franchisetagare på 11 år gått från en restaurang till inte mindre än 26 restauranger.”
 
Patrik är idag Svenska McDonald’s franchisetagare med flest antal restauranger, 26 stycken, verksam runtom i Värmland, Småland samt Skåne. Han är en fantastisk ambassadör för varumärket i alla de forum han rör sig i. Han skapar alltid en inspirerande stämning runt sig, får människor att utvecklas och han har alltid nära till ett skratt. Organisationen delar gärna med sig av erfarenheter till andra kollegor, och de har bidragit med människor, kunskap och inspiration på många håll under året.
 
  
Om Svensk Franchise
Svensk Franchise ändamål är att sprida kunskap om franchising och att verka för att franchising bedrivs på ett klanderfritt sätt. Visionen är att franchising ska uppfattas som en allmänt accepterad och uppskattad företagsform i Sverige. Svensk Franchise står även i kontakt med en fristående etisk nämnd som erbjuder tolkning och tillämpning av etiska frågor inom franchising.
Relaterad media
Kontakt

@mcdse