NEWSROOM

« Tillbaka

Succéburgarna med full valfrihet: Burgartrion El Maco tillbaka på menyn

McDonald’s har lyssnat på gästerna som vill äta mer varierat. Succéburgarna El Maco med nötkött, kyckling och vegetariskt mellan hamburgerbröden är tillbaka och finns på menyn från den 10 januari till den 6 februari.
 
Allt fler gäster efterfrågar större valfrihet på menyn och redan idag består 30 procent av alla köp på McDonald’s av icke nötkött, dvs kyckling, vegetariskt och fisk. Förra året lanserades El Maco med fler alternativ och de sålde över förväntan. Framförallt den vegetariska burgaren El Vego var mycket efterfrågad och nu är burgartrion tillbaka på menyn.
 
– Våra gäster ställer allt högre krav på oss, vår mat och våra råvaror. Vi märker det också i samhället – man vill i allt högre utsträckning äta mer varierat. Att utveckla vår populära burgare El Maco är ett naturligt steg mot ännu större valfrihet, säger Staffan Ekstam, ansvarig för menystrategi på McDonald’s Sverige.
 
De tre varianterna av El Maco kommer med två goda såser: en het salsasås och en krämig Sour Cream & Chive-sås med gräddfil och gräslök. Cheddarsmältost och tomater bidrar också till den goda smaken. El Vego består av en bönburgare gjord på canellinibönor, kidneybönor, lök, morötter och grön paprika.
 
El Maco-burgarna finns på McDonald’s alla restauranger i Sverige från den 10 januari till den 6 februari 2017. De olika alternativen är Deluxo El Maco, Chicken Legendo och El Vego.
Relaterad media
Bilder
Kontakt

@mcdse