NEWSROOM

« Tillbaka

Utmana dina vänner i nytt musikquiz på Donken

McDonald’s lanserar musikquizet BeatQuiz för en roligare restaurangupplevelse. BeatQuiz smyglanserades i början av maj och tusentals musikälskande gäster har redan testat spelet.
 
BeatQuiz är ett musikquiz som i realtid genererar frågor baserade på musiken som spelas på McDonald’s restauranger. Gästerna använder sin smartphone och McDonald’s app för att tävla mot sina vänner eller om äran att toppa den dagliga high score-listan. Upp till fyra spelare kan spela i multiplayer-läget.
 
– BeatQuiz är späckat med underhållning och jag hoppas att våra gäster gillar det. Att våra gäster ska få utmana sina vänner i musikkunskap, på McDonald’s, är något jag sett fram mot. Själv kan jag inte få nog – jag spelar hela tiden, säger Ulf Persson, chef för digitala kundupplevelser på McDonald’s Sverige.
 
BeatQuiz kan spelas på 60 av McDonald’s restauranger. Musiken som spelas på de restaurangerna kureras av Soundtrack Your Brand – världens ledande musikstreamingtjänst för varumärken – som varje månad uppdaterar musiklistan med ny, spännande musik. BeatQuiz är integrerad i McDonald’s Sveriges app för iOS- och Android. Appen är givetvis gratis och finns där man vanligen laddar ned appar.
 

Relaterad media
Bilder
Videos
Kontakt

@mcdse