NEWSROOM

« Tillbaka

Nu välkomnar vi Tasty Bacon tillbaka på menyn!

Tasty Bacon är äntligen tillbaka och gästar McDonald’s meny, en gourmetburgare med inspiration hämtad från favoriten Big Tasty. Den här gången återkommer den både som singel- och dubbelburgare. 

Det blir ett kärt återseende när Tasty Bacon nu kommer tillbaka på menyn. Tasty Bacon är en av McDonald’s klassiska gourmetburgare, med inspiration hämtad från favoriten Big Tasty. Tasty Bacon består av 100 % saftigt nötkött, färsk bataviasallad, rödlök, skivad tomat och nystekt, krispig bacon i kombination med en Tasty-glaze och såklart den populära Tasty-såsen. Allt omges av ett nyrostat bröd med en karamelliserad yta. Denna gång kommer Tasty Bacon att finnas både som singelburgare på 113 gram och som dubbelburgare på 226 gram på menyn.

- Vi vet att våra gäster gillar variation och anpassar oss därefter. Därför förändrar vi ständigt våra menyer och låter klassiska favoritburgare komma tillbaka och gästa med jämna mellanrum. Nu kan vi äntligen erbjuda Tasty Bacon i såväl större som mindre tappning, vilket känns jättekul, säger Staffan Ekstam, Head of Food Strategy på McDonald’s.

Tasty Bacon kommer finnas på menyn hos alla McDonald’s restauranger mellan 13 mars och 16 april.

Relaterad media
Kontakt

@mcdse